lunes, 11 de febrero de 2019

PRÀCTICA D'ANÀLISI D'UN FILM

1. Fitxa tècnica:


-Nom original: Der Medicus
-Nacionalitat: Alemana
-Idioma: Anglès
-Durada: 150 minuts
-Director: Philipp Stölzl
-Guionista/es: Jan Berger
-Productor: UFA Cinema / ARD Degeto Film / Beta Cinema
-Música: Ingo Frenzel
-Actors de repartiment:
Tom Payne/
Rob Cole - Jesse Ben Benjamin
Emma Rigby/
Rebecca
Stellan Skarsgård/
Barber
Ben Kingsley/
Ibn Sina
Olivier Martinez/
Xa Ala ad-Daula
Elyas M'Barek/                  
Karim
Fahri Yardım/
Davout Hossein
Stanley Townsend/
Bar Kappara

2. Informació director:
 
-Altres pel·lícules: El último testigo, Goethe , Baby.
-Premis: Premi a la televisió alemanya Philipp Stölzl :Millor pel·lícula de televisió mutipart.
-Característiques director: Comercial i independent.
3. Sinopsis

La pel·lícula va d'un barber que té un aprenent que nota la mort de les persones. L'aprenent aprèn tot el que li ensenya el barber, decideix anar a Orient i convertir-se en un gran metge. Pel camí coneix a la Rebecca i li passen tot de coses amb ell i a tot el grup. Al arribar es circumcida ell mateix perquè és cristià i si l'atrapen el maten. Allí entra a la madrassa i comença a aprendre tot lo de la medicina. Un dia arriba la pesta a la ciutat i es mort molta gent. El Jesse va obrir el cos d'un home i el van condemnar a la mort amb ell i al Ibn Sina, el metge més gran, però al final no els van matar i van anar a salvar al Sha. Hi van haver guerres i de tot. Al final van fer fora tots els jueus de la ciutat i van marxar cap a Anglaterra,el Jesse amb l'amor de la seva vida la Rebecca, on vivia en Rob, allí van montar un hospital i es van tornar a trobar amb el barber.

4. Tema principal del film? Temes secundaris?

Tema principal: la medicina
Temes secundaris: les guerres, la pesta, l'amor del Jesse i la Rebecca, el nigromant, la mort,...
5. Quants personatges recordes? Quines característiques tenen?

-Rebecca:És una noia molt guapa que l'han vengut per negocis a Orient perquè es casi amb un noi però després marxa amb en Jesse ja que estàn enaorats.
-Barber: Era un home que és guanyava bastant bé la vida, s'ho passava bé, feia divertir a la gent i la curava.
-Jesse: És un noi especial, diferent als demés ja que pot detectar la mort a les persones. Té un do i per sort l'aprofita. Gràcies a ell tothom va poder saber la veritat sobre el cos humà. Tenia un objectiu i el va complir.
-Ibn Sina: Que és sent enganyat però alhora orgullós d'haver estudiat tants anys. Gràcies al Jesse descobreix com és el cos per dins de veritat.
-Xa Ala ad-Daul: Què deia que als reis no els i agafava malalties ni a pesta i amb ell li agafa apendicitis. És un privilegiat ja que tenia tot el que volia, en aquells temps era difícil de viure.
6. Opinió personal sobre la pel·lícula? : 

 La pel·lícula m'ha agradat molt ja que parla de medicina que és un tema interessant. És una manera de veure com la gent vivia abans, dels privilegis, les injustícies i molt més. Ara si tens alguna malaltia vas a metge i te la cura i si s'ha d'operar s'opera i no per fer-ho ets un nigromant. Jo si l'hagués de puntuar li posaria un 10. És el tipus de pel·lícula que m'agrada.

 




No hay comentarios:

Publicar un comentario